Cumartesi, Şubat 21, 2015

Çiçekler, Böcekler, Valentinolar

Gelsin hayat olduğu gibi gelsin..
Merhabalar efendim.
Hayat sırasıyla gelsin de 2015/ 2016 kış defilelerini takip ettikçe ve bu soğuklar geçmedikçe kış gelmesin yaz bitmesin istiyor insan; ama sırayla bu işler, ilkbahar, yaz, sonbahar vee kış...

2015'te modacılar hep ama hep bu doğal döngüye, doğaya, çiçeklere ve hatta abartıp tüm evrene, galaksiye ve de son olarak hayvanlara bile yöneldiler. Ve bu işin anası/ babası/ yaratanı Valentino olmak üzere her modacının çalışmaları inanılmaz başarılı. İlkbaharda başlayacak olan tül, dantel modası yıllarca devam edecek gibi gözüküyor. Bu yaz ve sonbaharda tüllerin üzerine işlenen çiçekler, ağaçlar, kelebekler hatta tarihinde ilk olacak olan güneş, dünya çeşitli galaksi sistemlerinin sembolleri, kendileri, ay motifleri o kadar güzel görünüyorlar ki, şahsen benim o kıyafetlerle uyuyup tatlı rüyalara dalasım geldi ;)







 *Çiçek desen Valentinolar


 

 *Hayvansever Valentinolar
Gelelim şu an üşüdüğümüz, hatta donduğumuz kışa değil de, daha gelmeyen kış mevsimine... Bahsettiğim güzel ötesi motiflerin dantellerin yanı sıra, galaksi temasından dolayı olsa gerek, önümüzdeki kış şu astronot kıyafeti rengi yaniiii metalik gri çok top olacak!



*Valentino galakside


Gri ile çok içki-dışlı olmuştuk zaten, kışa doğru metalik tonu ile devam edeceğiz kızlar. Siyah-beyaz-gri ile yapılan üçlü kombinleri sokak stilinde çok göreceğiz. Bu renklerin üzerine yapılmış rengarenk çiçek, kelebek, çeşitli hayvan veya doğa figürlü parçaları da sizlerin zevkinize kombin yeteneğinize ve seçiminize sunacaklar bu kış haberiniz olsun;)
Hımmmm şu an aklıma geldi ki kışın top trendini açıklıyorummmm: takılarda, tokalarda, çizmelerde, ceketlerde, kabanlarda, montlarda....ve daha daha birçok parçada, doğal ya da yapay fark etmez, Kürk Kürk Kürk !!!

Hazır olun bayanlar, kürk ve tüylü parçalarla ilgili yazılarım takip eden günlerde burada yayında olacak, o zamana kadar hoşça kalın ,hep güzel kalın!

0 yorum:

Yorum Gönder