Çarşamba, Mart 04, 2015

Tak Tak Takı!

Merhabalar Herkese,
Bu yılın ilkbahar-yaz modasına geçtiğimi yazılarda o kadar daldık ki, olmazsa olmaz takı-toka yani tamamlayıcı aksesuar trendini unuttuk sanmayınız.


Kombinlerin vazgeçilmezi, hayal gücünü zorlayan takılarımız artık podyumlarda, sokak defilelerinde o kadar dikkat çekici ki; bu sezonun takı modası da belli oldu diyebiliriz. Bu yıl moda şu üç kelimenin tutarlı kombinlenmesinde gizli; tüy, deri, inci!
***
Pırlanta, altın, gümüş ya da taşlar her yıl her takıda var zaten; onlar hep olsun bol bol olsun ama şu anda bir kenarda dursun ;)
  
 
*Ralph Lauren 2015 İlkbahar-Yaz statement kolyeleri
Yazın hafifliğine ferahlığına yakışır ahşap büyük bileklikler bu kış girmişti hayatımıza, yazın da tam gaz hüküm sürecekler kombinelerde.
 *Marni ahşap kolye ve bileklikleri
*Donna Karan'ın Ahşap Bilekliği
Yeni olarak ise göz kamaştıran altının o tertemiz inci ile birleştiği takılar, vazgeçilmez deri kolye ve bilekliklerin üzerinde uçuşan renk renk tüylerin ve yine kusursuz duran derinin inci ve tüylerle birleşmiş manzaraları sizi harika gösterecek bayanlar.


 *Fendi'nin deri bileklikleri


 *Chanel Deri & İnci & Metal Bileklikler






*Fendi Tüylü & Deri Bileklikleri
*Atölye Feri'nin Deri&İnci Kolyesi
Bunun yanı sıra klasik tarzlarda, alışılmışın dışında ki metal, altın ya da gümüş kolyelerin çok büyük boylarda olması dikkat çekiyor. Kimi boynu tamamen kavrayan, kimi upuzun sarkan klasik takılar evet alışılmışın dışında.  
*Moschino'nun altın zincir büyük kolyeleri
 *Ralph Lauren'in Altın Tasması

 *Sırasıyla Dior, John Galliano, Jason Wu, Balmain
Daha önceki yazımda bahsettiğim hayvan ve doğa figürü modasını burada da görüyoruz. Boynumuzda ki kocaman yırtıcı hayvanlara şu önümüzde ki bir iki yıl alışsak iyi olur;)
*Lanvin'in yırtıcı hayvanları 

Bu ilkbahar-yazda deri ve büyük kolyeler trend dedik; belki Atölye Feri'nin deri kolyelerini beğenirsiniz. Belki almak istersiniz. ^.^

 https://www.facebook.com/atolyeferi  https://www.facebook.com/atolyeferi

 https://www.facebook.com/atolyeferi   https://www.facebook.com/atolyeferi

İyi günler efendim...

0 yorum:

Yorum Gönder