Cuma, Mayıs 15, 2015

Boyfriend Jeans Nasıl Kombinlenir?

Efendim selamlar herkese.
Beyaz pantolondan sonra boyfriend jean leri nasıl kombinleriz bi' bakalım bugün. 

Boyfriend Jeans Nasıl Kombinlenir?

Evet yıllardır trend bu boyfriend jeanler ancak ülkemizde sokaklarda az görüyoruz kendilerini, isterim ki çok görelim, herkes giysin; çünkü o kadar rahat, o kadar şık ve stil duruyorlar ki. Benim günlük hayatta vazgeçemediğim parçamdır boyfriend jeanler. Peki neden biliyor musunuz? Hemen anlatıyorum ;)
Bir kere ilk olarak kombinleri çok mu çok basit. Diyelim ki hafta sonu kahvaltı ya da brunch ya da sinema... ama rahat bir şeyler giymekse niyetiniz: bu jeanlerden hemen bir tane geçirin ayağınıza. Üzerine bir t-shirt, altına da bir Sneakers, işte tamam ;)
Çanta, saç, gözlükle kombinizi tamamlamak tarzınıza ve zevkinize kalmış.


Hafta sonu akşam arkadaşlarla buluşmaya giderken bir boyfriend jean üzerine beyaz bir badi giyin ve omzunuza da bir blazer atın, rengi hiç önemli değil; çünkü badimiz beyaz, bir aynaya bakın. Valla bakmaya doyamazsınız kendinize ;)


Ayakkabıyı gideceğiniz mekana göre seçiniz. İster bir stiletto, ister kalın tabanlı klasik ayakkabı isterseniz, hafif bir sandalet ya da dolgu topuklu açık bir ayakkabı... Yine stilinize kalmış.


Hafta içi gündüz ya da akşam arkadaş ortamında ya da kısa bir akşam davetinde hiç fark etmez, yine bu jeanleri klasik bir gömlek ve üzerine ince bol kesim bir yelek veyahut ceketle kombinleyin, ayağınıza babetinizi geçirin ve çıkın ;)


Benim favori kombinim boyfriend jeanlerin üzerine beyaz krem ya da pudra tonlarındaki dökümlü bol salaş t-shirtler, altına rengarenk şık bir Sneakers ve havaya göre incecik bir fular ya da ince bol kesim bir hırka, takı olarak kalın bir saat ya da bileklik ve son olarak uzun kibar parlak bir kolye... İşin güzel yanı saçlarınızı nasıl toplarsanız toplayın, inanın çok tarz, çok göz alıcı, doğal bir güzellik çıkacak ortaya ;)

Uzuuunn lafın kısası, eğer deneyimlemediyseniz hemen bir boyfriend jean edinin ve görün dolabınızdaki hiç kullanmadığınız badiler, gömlekler, kazaklar, sweatler ne kadar sevinecekler onları bu kadar güzel kombinlemenize ;)
Gerçekten bayanlar her ama her tarz ayakkabı, gömlek, ceket, t-shirt ile mükemmel duran bu jeanler çok harika değiller mi?

Hoşça kalın.

1 yorum:

  1. Boyfriend pantolonu giyinmek ve kombinlemek oldukça zordur. Öncelikle kendi proporsiyonumuza oldukça dikkat etmemiz gerekmektedir. Vücut şeklimize göre bir boyfriend pantolon tercih etmeli ancak daha ince ve boyfriend tarzına yakın bir görüntü için kendi bedenimizden daha büyük bir pantolon alıp kemer ile kombinlemeliyiz. Pantolonun paçalarını katlayarak bacaklarımızı daha uzun gösterebiliriz. https://www.tarz2.com/boyfriend-pantolonlarinizla-barisin

    YanıtlaSil