Pazartesi, Nisan 20, 2015

Kadına kırmızının çok mu çok yakıştığının 8 kanıtı

Kırmızı, 2015/2016 kreasyonlarının yine en can alıcı rengi. Çantalar, ayakkabılarda, montlarda, hatta gözlüklerde hep kırmızı var. Zaten kadına en çok yakışan renk kırmızı, kırmızıya en çok yakışan kadın değil mi?
Kırmızının trendini daha önce burada yazmıştım zaten.
1. Kadının giydiği bir kıyafet, ne kadar maskülen olursa olsun, rengi kırmızı ise o kıyafet feminen hissettirir. Hem giyene, hem görene :) 
 2. Kıpkırmızı bir kıyafet ne kadar sevimli, ne kadar sade, ne kadar düz olsa da kadının üzerinde çok seksidir. Bu böyledir :)
 3. Kadının yüzü çok soluk, yorgun, bitkin olabilir. O gün kırmızı bir ruj sürmüşse eğer "Vay canına" dedirtir. Kıpkırmızı dudaklı bir kadın her daim zindedir :)
 4. Kadının elleri incecik, uzun ya da bembeyaz olmasa da olur. Kırmızı oje her else sihirli değnek etkisidir :)
 5. Kadının şoförlüğü mükemmel olmayabilir, yoğun akan trafikte aralara akamayabilir, harika manevralar yapamayabilir; ama kıpkırmızı bir arabayı kullanan kadına itina ile yol verilir :)
 6. Kadının boyu kısa olsun, bacakları çarpık olsun, ayakları nasıl olursa olsun ama kırmızı topuklu ayakkabısı olsun. Olsun olsun, her kadının bir de sindrella gibi sihri olsun :)
 7. Kadın baştan aşağıya kırmızılıysa karşı cins trafik lambası görmüşçesine bir durur, birden nezakete bürünür, gözüne kadın çok nezih görünür ve saygıda kusur etmez... Her zaman olmasını umut ettiğimiz gibi olur yani bayanlar :)
 8. Kırmızı en sıcak renktir. Kadında dıştan nasıl bir intiba bırakırsa bıraksın içinde sıcacıktır. Sımsıcaktır. Kadın kırmızı, kırmızı da kadındır!

0 yorum:

Yorum Gönder