Pazartesi, Ocak 11, 2016

2016 Bahar / Yaz Renkleri Neler Olacak?

Pantone 2016'nın aday renklerini ilan etmişti: Rose Quartz ve Serenity. Biz de geçen hafta bunu ele almıştık bile. Şimdi bahar ve yaz için bu renkleri irdeleme vakti!

***
Merhabalar herkese, soğuk kış günlerinden, gecelerinden. Gelin biraz 2016 Bahar/Yaz renklerinden bahsedelim, kim bilir belki içiniz ısınır :)

Efendim, Pantone'nin renklerini Türkçeleştirecek olursak eğer, toz pembe ve uçuk mavi, yani o güneşli günlerdeki gökyüzünün mavisi bu yıl gardıroplarımızda başı çekecek, bundan kaçış yok. Amaa bu iki renk nasıl tatlı, nasıl hafif, nasıl temiz, nasıl asil renklerdir yahu! İzlediğim her defilede her fashion show'da içim daha da bir açılıyor, daha da alışveriş yapasım geliyor. Uçuş uçuş eteklere elbiselere bu kadar mı yakışır iki renk. Baktığımızda sadece pembe, sadece mavi tek renk olarak her parçada kullanılmış evet, ama bu iki rengin kombini kullanılarak tasarlanan elbiseler, bluz ve etekler çok daha şeker, çok çok daha şık olmuşlar bence.





  
  
  

Geçen sene yazdığımız gibi, geçen yazın rengi beyaz, bembeyazdı. Bu yaz da çoğu kombinimizde, gece veya gündüz fark etmez, beyazı kullanacağız.

Pembe ve maviden sonra en çok rastladığım renkler ise parlak kırmızılar ve yeşil. Bu bahar ve yaz sezonunda lacivert ve sarıyı daha az göreceğiz efendim. Sebebi ise bence eskilere dönüşün sadece modellerde değil, renklerde de olması. 




Modeller demişken haftaya da biraz daha uzun ve ayrıntılı olan model, kesim, kumaş bakımından irdeleyeceğiz bu Bahar/Yaz modasını.



Şimdilik hoşça kalınız.

Sevgilerimle.

2 yorum:

  1. http://burcindenkombinler.blogspot.com.tr/2016/01/trend-asimetrik-kazak-2016-kis-modasi.html?m=1

    YanıtlaSil
  2. harika olmuş..:)
    http://zoomlabakalimm.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil