Salı, Eylül 29, 2015

Sokak Trendinde Oversize Yelekler

Pazartesi sendromunu en üst düzeyde yaşadık. Hem bayram tatilini birleştirdik, sezonun son tatili olduğunu bilerek güzel bir tatil yaptık, arayı açtık; hem de İstanbul'a döndüğümüzde gri, yağmurlu bir hava ile karşılaştık. 
Sandaletten yağmur çizmesine nasıl da geçtik!
Bir taraftan herkes hasta; hem şemsiye alıyoruz yanımıza, hem de güneş gözlüğü. Bir açık, bir kapalı. Her koşula hazırlıklı olmak şart. Çantamız, arabamız, ofisimizdeki dolabımız farklı ayakkabı ve kıyafetlerle dolu. 
Ne giyeceğimizi şaşırdık tabi ki. Kalın giysek, elimizde taşıyoruz; ince giysek, üşüyoruz. 
Bi' türlü gelmeyen yazın kurtarıcı kıyafeti sonbaharın trendi oversize yelekler gibi görünüyor. Hem ofise, hem kafeye giderken nefis.

Sokak Trendinde Oversize Yelekler

Sokak trendinin olmazsa olmazı Olivia Palermo kullanmış hemen, ilham alalım:
  

 Yine bir trendsetter Victoria Beckham da oversize yelekleri nefis kullanmış:
  
 Bize yetmedi, size de mi yetmedi, buyrun o zaman:
  
  
  
Oversize yelekler, sonbaharda da kurtarıcımız olacak gibi görünüyor. Alıp kenara koymakta yarar var. Biz birkaç tane beğendik. Buyurunuz efendim:
 http://www.365ist.com/gulcin-uzunalan-krem-rengi-pariltili-yandan-fermuarli-yelek-krem.htmlhttp://www.365ist.com/selma-cilek-dugme-detayli-uzun-yelek-lacivert.html

 http://www.morhipo.com/pfkss15yk0006-yelek/15030715/detay http://www.zara.com/tr/en/woman/outerwear/waistcoats/flowy-vest-c671005p2915034.html




0 yorum:

Yorum Gönder